Ja til viseaften på Buddy Scene :-D

Full av entusiasme (og nervøsitet) sneik jeg meg inn med gitaren da Akustisk Fritt fram inviterte til åpen mikrofon på Buddys en søndagskveld i oktober. Siden jeg ikke kjente noen i salen, våget jeg steget opp på scenen med to nyskrevne låter. Jeg husker ikke så mye av selve spillingen, annet enn at fingertuppene begynte å svette. Men folk lo på de rette stedene og var rause med applausen. Det var herlig – og ga mersmak!
Jeg er så heldig å få være med i Drammen viseklubb. En gang i uka møtes vi og synger for og med hverandre. Det er stor stas! Nå vil vi arrangere åpne viseaftener på Buddy scene, den siste tirsdagen i måneden. I kveld var Toril Sivertsen Tørmoen og jeg i møte med Pauline Johannesson på Buddys og spikret detaljene rundt vårens arrangement. Som du ser på bildet, var stemningen god!
Vi gleder oss til å invitere til hyggelige viseaftener med konsert, frivillig allsang og åpen mikrofon.
Datoene for våren blir 23. februar, 29. mars, 26. april og 31. mai. 😀

2 kommentarer om “Ja til viseaften på Buddy Scene :-D

 1. Børre Hermansen

  Flott! Dette er et meget positovt tiltak, og det suplerer tilbudet til Buddys publikum. Ønsker viseklubben velkommen tilbake!

  Liker

  1. Anette Gilje

   Tusen takk, Børre! Det er forbilledlig det dere har fått til med arrangementene Akustisk Fritt Fram. Jeg kommer aldri til å glemme den varme og rause mottakelsen dere ga meg den søndagen i oktober. Jeg kommer mer enn gjerne tilbake! 😀 Og jeg gleder meg til å være med på gi nye visevenner muligheter for gode opplevelser på Buddy Scene!! 😀

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s