Årsmøte i Østnorsk Viseforum

Etter morgenens oppsummering av helgens akkordprogresjonseminar, var det duket for årsmøte i Østnorsk Viseforum. I tillegg til delegater fra viseklubbene på Østlandet og noen direkte medlemmer, ble flere kursdeltakere med på møtet.

Gjennomgangen av årsmeldingen for 2015 viser mangfoldige aktiviteter. Det ble avholdt seminar i akkordprogresjon med Audun Molde, foredrag om artistpromotering med Therese Asker og Låtskriverseminar med Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland (som ble mitt første møte med visemiljøet). I forbindelse med Norsk Viseforums 40-års jubileum, ble det utdelt stipendier til Amund Bjønnes, Tonje Halbjørnhus og scenen ‘One from The heart’ ved Annette Behrens.

Visas grunnelement handler om å berøre mennesker. Fokus for tiltakene  i 2016 ligger derfor på hvordan vi med våre stemmer skal kunne være med på å berøre mennesker. I år arrangerer Østnorsk Viseforum seminar i akkordprogresjon med Audun Molde (som var denne helgen). Første helgen i juni blir det arrangert en ‘Nordisk minifestival’ i Ytre Enebakk. Siste helgen i august blir det Låtskriverseminar på Gamlehorten Gjestegård med fokus på visetekster med Ingvar Hovland, Håvard Rem og John Ivar Bye. På Høsttreffet blir det tilbud om kurs i sceneopptreden for viseutøvere. I tillegg er det planlagt et kurs i slam-poesi i løpet av høsten.

Siste punkt på dagens agenda, var valg av nytt styre. Per Arne Brunvoll og Bjørn Eggen var ikke på valg. Ved akklamasjon ble Heidi Enger gjenvalg som medlem og Toril Sivertsen varamedlem. Jeg ble også valgt inn i styret som fast medlem. Det er stas! Valgkomiteen ble Jan Nossen fra Skedsmo og Jon Inge Vesterås fra viseklubben Børre.

 

 

 

En kommentar om “Årsmøte i Østnorsk Viseforum

  1. Tilbaketråkk: Landsmøte i Norsk Viseforum – Anette Gilje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s