Akustisk Fritt Fram

Annenhver søndag inviterer musikalske ildsjeler til åpen mikrofon på Buddy Scene. Her ønskes alle velkommen – og det er fritt fram for alle som vil spille viser eller ballader, jamme litt blues eller framføre egne låter.

Det var her jeg snublet inn med gitaren en mørk oktoberkveld og ble ønsket hjertelig velkommen opp på scenen. Som blodfersk nybegynner, var det sterkt å oppleve å bli inkludert i det rause, musikalske miljøet og få bli kjent med så mange dyktige musikere. Det ga mersmak! Jeg fikk lyst til å skrive flere sanger og øve enda mer på gitaren, sånn at jeg kunne komme tilbake og spille igjen. Og igjen. Nå er jeg vel nærmest å regne som fast inventar på disse søndagene. 😀 I kveld fikk jeg synge fire sanger, blant annet Sannheten Synger og Når jeg våger.

Ekstra stas er det når andre visevenner også dukker opp med gitarer! Viseklubben i Drammen var godt representert, og vi fikk høre medlemmer fra Bærum Viseklubb og HVA – Horten Viser og annet. Det var mange dyktige musikere på scenen i kveld – og jeg føler meg så heldig som får oppleve så mye musikalsk glede og inspirasjon.

2 kommentarer om “Akustisk Fritt Fram

  1. Børre Hermansen

    Takk for den fine omtalen av arrangementet vårt, Anette, og takk for at du kommer og deler visene dine med oss. Det er nettopp det du beskriver Akustisk Fritt Fram er tenkt å være. Inkluderende og uten terskel ….

    Likt av 1 person

  2. Anette Gilje

    Tusen takk, Børre! Det har betydd mye for meg å få være med på disse kveldene med Akustisk Fritt Fram. Dere har virkelig lyktes i å skape en inkluderende atmosfære hvor musikkgleden står i fokus. 🙂 Dette har inspirert oss i Drammen Viseklubb, og vi ønsker å skape åpen visescene med gode musikalske opplevelser med Viseaftener på Buddys framover!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s