Takknemlig tilbakeblikk

Tusen takk for følge dette fantastiske året! Ennå føles det nesten uvirkelig at mine tanker og toner har blitt til albumet «Stille sanger». Nå som 2017 er i ferd med å gå over i historien, sitter jeg i sofaen – med fyr i peisen, kaffe i koppen og gitaren innen rekkevidde og tenker gode tanker. Utenfor vinduet laver snøen ned og blåtimen falmer, alt mens jeg holder frydefull «vareopptelling» av årets musikalske høydepunkt.

I dag er det akkurat ni måneder siden utgivelsen av albumet Stille sanger. CD-albumet er solgt i 982 eksemplarer og på Spotify er sangene hørt på i 23.863 minutter.

Jeg har sunget på 57 konserter, enten alene eller sammen med gitarist Dag Fransson. Det er helt utrolig! Tusen, tusen takk til alle dere som har hørt på sangene mine!! Det har vært aldeles fantastisk å få spille på små og store scener rundt om i landet og få møte så mange utrolig flotte mennesker!

Et av høydepunkt i 2017 var utvilsomt å få spille fredagskvelden på Norges eldste visefestival, selveste Egersund Visefestival!

Jeg har jo ikke lagt skjul på at «Stille sanger» er tonesatte erfaringer fra livet med ME. Ekstra moro er det derfor å bli invitert til å dele disse sangene og tanker om livet utenfor travelheten med helsepersonell og andre likemenn på Rehabiliteringskonferansen 2017, FFOs Kongress og Norges ME-forenings 30-års jubileum.

Veldig stas har det også vært å få dele ord og toner på radio. Her kan du høre «Stille sanger» på NRK radio, i opptak fra Verdibørsen, Spillerom, Norsk på Norsk og NRK Buskerud. Jeg har også besøkt Ordentlig Radio, her kan du høre en times intervju i Visehjørnet.

Ragna Huse har laget en fantastisk gjendiktning av «Stille sanger» i tegnspråkversjon. Neste år kommer «Songs of Silence» i en sterk og poetisk gjendiktning på engelsk av Mike McGurk, «Leise Lieder» i en vakker og rørende gjendiktning på tysk av Nora Pröfrock, og en spennende og gripende gjendiktning på spansk av Juan Gutiérrez-Maupomé. Jeg gleder meg!

Ønsker dere alle et godt nytt år, med Mike McGurks gjendiktning av Jeg ligger og lader:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s