To måneders blogg-jubileum

Bloggverden er en forunderlig verden. Man kan sitte hjemme i sofakroken med IPaden på fanget og skrive ned noen tanker, eller med Zoom’en på bordet og gitaren i fanget og spille inn noen strofer, og i løpet av noen tastetrykk foreviges øyeblikket og løftes opp i den digitale skyen. Og rundt omkring i verden sitter det hyggelige mennesker online som tar seg tid til å lese og høre det jeg har på hjertet. Det gjør meg modigere. Jeg får lyst til å skrive flere sanger, øve enda mer på gitaren og dele mer av tanker og betraktninger. I løpet av disse to månedene har bloggen passert 4.000 visninger og blitt lest i 29 land. Det er i sannhet fascinerende!  😊

Jeg fikk lyst til å dele noen tilbakemeldinger jeg har fått på bloggpostene med dere. Som nybakt gitarist og låtskriver (på åttende måned) er det megastort å få holde konsert med eget låtmateriale, sammen med dyktige musikkvenner. Se blogginnlegget: Konsertpremière i Son. Etter konserten fikk vi vår første anmeldelse på Facebooksiden til Soon Viseklubb, og det gjorde meg vanvittig glad! 😄

Dette var en konsert av det sjeldne slaget! Vakre komposisjoner, og særdeles velspilt. Vi er faktisk noen her som snakker om å dra for å høre konserten igjen.

I forbindelse med 8. mars postet jeg et innlegg med nyskrevet sang, for anledningen med ekornstemme: Anøttelitens «Rosa og blå» sang. I blogginnlegget skriver jeg blant annet om hvor tåpelig jeg synes det er med kjønndeling av barnebøker og livsstilsmagasier. Her kan du lese resten av innlegget om du vil: Rosa og blå Jeg har latt meg provosere av at KIWI deler inn magasiner i «Mann Livsstil» og «Kvinne Livsstil», for det er vel vitterlig ikke sånn at vi damer bare er på jakt etter drømmekroppen og liker strikking – mens menns livsstil er natur, forskning, vitenskap, historie, sykling etc. Her er svaret jeg fikk fra KIWI:

Hei! Takk for tilbakemelding, vi kan forstå at dette ikke oppfattes helt heldig eller riktig. Vi skal ta tilbakemeldingen videre med markedsavdelingen vår. Takk for at du gir oss beskjed, og ha en fin fredag!

Med vennlig hilsen KIWI Kundeservice

Sang ble det også etter en noe uheldig episode da jeg skulle fylle spylevæske på bilen, se Bitt av Berlingo Nå har jeg lært meg å feste panseret skikkelig, og blitt venner igjen med bilen. Det har hjulpet at armen er bra igjen etter paserglefset! Jeg fikk hyggelig svar fra Citroen Norge, etter at de fikk høre om hendelsen:

Beklager så mye den leie opplevelsen du har hatt med panseret fastlåst over hånden din. Det så ikke godt ut på youtube-klippet! Desto mer imponerende at den kjipe episoden ga grobunn til inspirasjon til ny sang!

Håper armen er bedre, og at Berlingoen fremdeles er din venn.

God helg!  Vennlig hilsen
Informasjonssjef i CITROËN NORGE

Tusen takk til deg som kikker innom bloggen, og legger meldinger igjen her og på facebook!! Takk for at du leser og lytter, deler og kommenterer!! 😀

 

 

 

6 kommentarer om “To måneders blogg-jubileum

 1. Henrik W

  Fascinerende å møte, lese og høre deg, Anette! Når jeg selv har spilt, sunget og skrevet i flere tiår, blir det litt vilt å se og høre hva du har fått gjort på noen måneder – men desto mer spennende å se og høre og lese fortsettelsen!

  Likt av 1 person

  1. Anette Gilje

   Tusen takk for gode ord, Henrik! 😊 Det varmer og inspirerer!! Jeg har så mye å lære, og synes det er veldig stas å få dele mine enkle sanger etterhvert som de finner sine ord og toner!! 😀 Jeg gleder meg forresten veldig til å høre din plate når den blir utgitt! 😊

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s